Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Arriba una nova edició del Lloret Outdoor Summer Festival amb divuit propostes artístiques per a aquest estiu

Arriba una nova edició del Lloret Outdoor Summer Festival amb divuit propostes artístiques per a aquest estiu

El programa inclou concerts musicals, teatre al carrer i espectacles infantils durant els mesos de juliol, agost i setembre
18-07-2019


Lloret de Mar ofereix per a aquest estiu una nova edició del Lloret Outdoor Summer Festival, un programa de propostes culturals a l’aire lliure que tindran lloc a la vila durant els mesos de juliol, agost i setembre.

En total són divuit actuacions artístiques amb iniciatives que van des de la música ─amb concerts de rock, pop, jazz, cobla i rumba─ fins a actuacions infantils de circ i teatre i espectacles de carrer, que ompliran la programació cultural de Lloret de Mar fins al 27 de setembre.

El programa va començar la setmana passada amb l’actuació de The Show Must Go On (tribut a Queen) dins el Clon Festival i l’espectacle infantil Lady Frank & Stein, que va aplegar més de 300 persones a la plaça de Pere Torrent de Lloret de Mar.

Les actuacions seguiran aquesta mateixa setmana amb La VBella Banda Swing & More aquest vespre a la Biblioteca Municipal; l’espectacle infantil La Vila de Capdetrons de la companyia Sol Salat, també a la Biblioteca Municipal, i quatre concerts durant el cap de setmana amb Els Bucs d’El Puntet, Pacto entre Caballeros (tribut a Joaquín Sabina), Dlocos (tribut a El Canto del Loco) i Freaky Sound Factory. Acabaran el mes de juliol la companyia Vaques i el seu espectacle YeORBAYU el dimarts 30 de juliol a les 21 h a la plaça de Pere Torrent.

Durant l’agost s’oferiran set noves propostes que inclouran dos nous concerts del Clon Festival ─el dia 3 amb Seguirem (Tribut a Obrint Pas) i Please U2 (tribut a U2) el dia 17─ i tres concerts de Fenals de Música amb El Trio Impossible el dia 8, Miliu Calabuch Quartet el dia 15 i La Màfia del Saxo + veu invitada el dia 22. L’espectacle infantil Circ amb maleta amb la pallassa Serafina es podrà veure el dia 9 i la companyia Mar Gómez presentarà el seu espectacle Swing it el dia 20.

Tancaran el Lloret Outdoor Summer Festival d’enguany la cobla Big Cat amb un concert el dia 1 de setembre i l’espectacle itinerant Lumen de Yera Teatro el dia 27 en el marc de la celebració del Dia Mundial del Turisme.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Ja és el segon any que Lloret de Mar ofereix una proposta artística conjunta per a l’estiu amb diferents espectacles que ofereixen una programació de qualitat amb propostes per a diferents públics que resulta molt atractiva per als nostres visitants. L’any passat més de 10.000 persones van seguir els espectacles del Lloret Outdoor Summer Festival i enguany hem decidit repetir la fórmula amb divuit espectacles gratuïts que animaran els vespres d’estiu de Lloret durant tota la temporada. ”

Enguany també s’han incorporat en els elements promocionals de l’Outdoor Summer Festival, però fora de programa, el cicle de concerts que organitza l’Obreria de Santa Cristina a través del cicle “Música a Santa Cristina” així com una llista d’hotels que durant l’estiu oferiran música en viu en els seus establiments com són l’Hotel Delamar, l’Hotel Rigat Park&Spa, el Gran Hotel Monterrey i l’Aqua Hotel Bertran Park.

Tota la informació amb el programa complet d’actuacions es pot consultar a www.lloretdemar.org.