Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Arriba la 16a edició del Clon Festival de Lloret de Mar

Arriba la 16a edició del Clon Festival de Lloret de Mar

Demà, 6 de juliol, obre el Clon Festival amb The Show Must Go On, un tribut a Queen
05-07-2019


Aquest dissabte, tret de sortida a la 16a edició del Clon Festival, un festival de bandes tribut als grans grups de l’escena musical. Se celebra a la Roca d’en Maig, un espai privilegiat de Lloret situat en un dels extrems del passeig marítim. Aquest espai dona al festival una localització única amb un paisatge magnífic.

The Show Must Go On, banda que ret tribut a Queen, és l’encarregat d’obrir, aquest dissabte a les 22.30 h, el Clon Festival 2019. "I want to break free", "Bohemian Rhapsody" i "We will rock you" seran algunes de les cançons que faran tornar cap al 1970.

El divendres 19 de juliol, actuaran tres bandes de grups locals i Pacto entre Caballeros, banda tribut a Joaquín Sabina provinent de Lloret de Mar.

El dissabte 20 de juliol, dissabte previ a la Festa Major, actuarà DLOCOS, una banda tribut a El Canto del Loco. A continuació tindrà lloc l’actuació de The Freaky Sound Factory, una banda que fa versions de tot tipus.

El dissabte 3 d’agost, Seguirem, banda tribut a Obrint Pas, serà l’encarregat d’actuar a la Roca d’en Maig i delectar-nos amb les seves cançons.

El Clon Festival acabarà el 17 d'agost amb Please, banda tribut internacional a U2 que portarà un gran repertori musical.

Per obtenir més informació consulteu el web www.lloret.cat.