Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Aquest mes de febrer s’ha iniciat per novè any consecutiu l’Ajuntament dels Infants a Lloret de Mar

Aquest mes de febrer s’ha iniciat per novè any consecutiu l’Ajuntament dels Infants a Lloret de Mar

L’alumnat de 5è de primària inicia el projecte de l’Ajuntament dels infants.
23-02-2016


El passat dijous 18 de febrer es van celebrar a totes les escoles de Lloret les eleccions de l’Ajuntament dels infants. Les classes de 5è de primària van poder votar democràticament al seu candidat per poder representar-los en aquesta novena edició d’aquest projecte impulsat des de la Secció d’educació juntament amb Participació Ciutadana.

 Dilluns 22 de febrer els infants triats com a representants, es van reunir amb l’alcalde, Jaume Dulsat per explicar-li el procés de campanya electoral que havien seguit, els seus eslògans i seguidament les propostes que des de les escoles volen que es treballin aquest any. D’entre les més de vint-i-cinc  propostes que s’han presentat, la més destacada ha sigut treballar sobre la millora de la mobilitat al voltant de les escoles. Durant aquests mesos i fins al plenari final, on presentaran el projecte i estarà presidit per l’alcalde, els representant juntament amb els seus companys de classe treballaran aquest tema.

 Aquest projecte inclòs a les actuacions del Pla Educatiu D’entorn- Projecte Arrela’t, és la continuació de l’aproximació dels infants de 3r de primària a l’ajuntament amb les visites que es realitzen a les dependències municipals.

L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer el procés de democràcia participativa que implica la política municipal vist a través d’una pràctica real i aproximar als infants als valors de la participació i el diàleg com a instruments per a la convivència, fent possible el debat i la participació dels nens i nenes en la vida del municipi. 

arxivat sota: , ,