Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Aquest diumenge, 13 de maig, arriba la Festa de les Flors a Lloret de Mar

Aquest diumenge, 13 de maig, arriba la Festa de les Flors a Lloret de Mar

Serà la 13a edició i és un acte que organitza l’associació del Veïnat de les Alegries
10-05-2018


Aquest diumenge les flors i el color ompliran l’ermita de les Alegries. L’organització explica: “Aquesta festa la fem amb molta il·lusió. Omplim l’ermita i el seu entorn de racons plens de flors, sobretot naturals, ajudats per les associacions, escoles, empreses i particulars de Lloret. Cadascú hi posa el seu granet de sorra per fer aquesta festa més gran cada any”.

A les 10 h s’inaugurarà l’exposició i a les 10.30 h hi haurà l’audició de sardanes amb la Cobla Col·legi Santa Maria de Blanes. La festa seguirà amb tallers, activitats infantils, havaneres, jocs i sortejos per a tots els assistents.

Per a dinar, hi haurà servei de bar, taules i cadires disponibles per a tothom i, com a novetat, vindrà la food truck de menar mexicà de Panxos, restaurant que es transportarà amb furgoneta fins a la Festa de les Flors.

Aquest any, a més, es durà a terme per segon any consecutiu un concurs d’Instagram per donar més visibilitat a les Alegries. Una iniciativa que fa que més gent aficionada a la fotografia s’acosti a passar el diumenge a la Festa de les Flors.

Per a més informació, podeu contactar amb @ermitesalegries a través de Facebook i Instagram, o escriure a .