Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Aquest dissabte comença la 15a edició del Clon Festival

Aquest dissabte comença la 15a edició del Clon Festival

Inaugura aquest 2018 el grup Acabamos de Llegar, un tribut a Fito i Fitipaldis
04-07-2018


Arriba la 15a edició del Clon Festival. Un festival de bandes tribut als grans grups de l’escena musical. La majoria de les edicions s’han celebrat a la Roca d’en Maig, un espai privilegiat de Lloret situat en un dels extrems del passeig marítim. Aquest espai dona al festival una localització única amb un paisatge magnífic.

Els concerts tindran lloc alguns dissabtes de juliol i agost. L’estrena serà el proper 7 de juliol, a les 22.30 h, amb el grup Acabamos de Llegar, un tribut a Fito i Fitipaldis.  Aquesta banda, procedent de Vilanova i la Geltrú, ja fa dotze anys que funcionen amb els concerts de tribut, i és l’única avalada en qualitat pel propi Fito; en prova de reconeixement, ell mateix ha dissenyat el logotip que exhibeix la banda a totes les actuacions. 

La banda està formada per set components: Mart Huertai, veu i guitarra; Isra Vallejo, baix; Adri de la Cruz, percussió i veu; Juanito Diaz, bateria; Frank Cuestas, guitarra i veu; Ignasi, saxo i veu; Cisco Barrero, piano. 

El Clon Festival 2018 continuarà amb els grups El Último Tributo, tribut a l’Último de la Fila, Coldday que tributa a Coldplay i Double Mars un tribut a Bruno Mars. Es duran a terme els dissabtes 21 de juliol, 4 i 18 d’agost, respectivament.