Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Aquest cap de setmana Lloret celebra el dia de l’associacionisme cultural

Aquest cap de setmana Lloret celebra el dia de l’associacionisme cultural

Els actes començaran divendres, 1 de juny, i acabaran dissabte, dia 2
01-06-2018


Aquest divendres, 1 de juny, s’iniciaran les activitats del Dia de l’Associacionisme Cultural. El primer dia hi haurà dues entitats encarregades de fer un assaig de portes obertes perquè tothom en pugui gaudir: 

  • De 19.00 a 20.30 h, assaig obert de teatre al Casal de l’Obrera
  • De 21.00 a 22.30 h hi haurà un assaig de balls de saló a les sales d’assaig del Teatre.

També hi haurà un assaig obert dissabte, 2 de juny, al matí. Tot i això, el gruix d’activitats serà dissabte a la tarda. Les activitats es repartiran entre la plaça de Pere Torrent, el Teatre de Lloret i la sala polivalent de la Biblioteca.

Activitats com la Fira d’Entitats, Menjars del Món, Tastets de Teatre, Assaig de Cant Coral, tallers per a nens i nenes o actuacions musicals seran les que ompliran el dia.

Les entitats de Lloret estan plenament involucrades en aquesta jornada, en què es podran conèixer les seves activitats i participar-hi. A més, els joves d’entre 6 i 17 anys podran participar al segon concurs de dibuix infantil i juvenil, que tindrà lloc de 17 a 19.30 h a la plaça de Pere Torrent.

Les entitats participants en aquesta diada són, entre d’altres:

Casal de l’Obrera, Associació Balls de Saló, Associació Multicultural de la Selva, Associació Dones L’Aurora, Banc del Temps, Associació Puntaires, Lead / Cor Arsnova, coral Unió Lloretenca, Muekka, Associació Prista, Associació Hispano Americana, Associació Armènia, Associació Astrum, Cine Club Adler, Butakka Jove, Amics del Country Lloret, Associació de Chilenos Rucapeñi i associació Casa de Cúllar.