Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Anul·lada la Marxa Popular de la Platges de Lloret de Mar

Anul·lada la Marxa Popular de la Platges de Lloret de Mar

Es celebra cada any l’últim diumenge del mes de setembre
Anul·lada la Marxa Popular de la Platges de Lloret de Mar

Fotografia del Xino-Xano de Lloret de MarL’entitat excursionista Xino-Xano de Lloret de Mar i l’Ajuntament de Lloret de Mar han acordat anul·lar l’edició d’enguany de la Marxa Popular de les Platges, que es celebra tradicionalment cada últim diumenge del mes de setembre.

Joan Draper, president del Xino-Xano, explica que “hem demorat al màxim la presa d’aquesta decisió pendents de l’evolució de la pandèmia. Malauradament el context actual fa que, des de la responsabilitat i prudència, amb el consistori hàgim hagut de prendre aquest decisió”. El regidor de Festes, Cristian Fernàndez, remarca que “hem valorat opcions alternatives, però al final la conclusió ha estat que era millor cancel·lar i reprendre la marxa el 2021, quan esperem que la situació sigui més favorable”.

La Marxa de la Platges de Lloret de Mar és un recorregut popular d’11 kilòmetres arran de mar que cada any compta amb uns 1.500 participants.