Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Amb totes les entrades exhaurides, el Museu del Mar organitza una nova visita guiada per als dissabtes de novembre

Amb totes les entrades exhaurides, el Museu del Mar organitza una nova visita guiada per als dissabtes de novembre

Sota el títol Un museu ple de màgia, la visita es farà els dissabtes a les 17h. A hores d’ara ja s’ha obert un segona sessió per a les 18h
02-11-2016


Una guia i el seu llibre màgic faran cada dissabte de novembre una visita guiada pel Museu del Mar de Lloret. Un llibre que troba contes perduts i oblidats. Quan se’n troba un, el llibre s’il·lumina. Els participants es mouran pel museu buscant contes màgics. A la sala de l’Agustí, a la sala de les drassanes i a la sala de l’almorratxa, s’explicaran contes inventats, relacionats amb la història, les tradicions, el patrimoni de Lloret i la màgia. A més, cada conte va acompanyat d’un truc de màgia que té per objectiu sorprendre els més petits.

Sota el títol Un museu ple de màgia, el Museu del Mar organitza una nova visita guiada per als dissabtes a la tarda del mes de novembre. Si la majoria de visites s’adrecen a nens a partir de 6 anys, aquesta s’adreça a nens i nenes més petits, a partir de 4 anys. L’objectiu, segons han explicat la directora de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, i la guia del museu, Ana Peña, és que vinguin els més petits de la casa perquè tinguin un primer contacte amb el Museu i vegin que en aquest espai s’hi poden fer coses divertides.

Totes les visites programades a les 17h ja estan plenes; per això s’ha obert un segon torn a les 18h. Com sempre en aquest tipus de visites, els nens i nenes han d’anar acompanyats d’un adult. La visita és gratuïta per als menors de 12 anys, però cal sempre fer una reserva prèvia.