Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Als alumnes de tercer de primària de les escoles de Lloret de Mar coneixen el seu Ajuntament

Als alumnes de tercer de primària de les escoles de Lloret de Mar coneixen el seu Ajuntament

Més de 375 alumnes visitaran les diferents dependències municipals


Des del Pla Educatiu d’Entorn-Arrela’t de Lloret de Mar s’organitzen visites guiades per a l’alumnat de tercer de primària amb la finalitat de que coneguin el funcionament intern del seu ajuntament.

La visita comença a la sala d’actes on un dels regidors de l’Equip de Govern els hi explica quina és la funció d’un regidor, què és i què es fa a la sala de Plens així com el funcionament general de tot l’ajuntamentl’Ajuntament.

Posteriorment es visita l’OIAC, Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, on els infants aprenen quins serveis es donen a través d’aquesta oficina, els hi mostren el funcionament del Padró d’Habitants i, finalment, fan una petició mitjançant una instància general sol·licitant allò que creuen necessari per la seva escola.

Aquest és el vuitè any que s’organitzen aquestes visites l’objectiu de les quals ha estat sempre apropar als infants a les institucions locals fent per fer de la Casa de la Vila la casa de tots.

arxivat sota: , ,