Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Alex O’Dogherty & La Bizarrería presenten aquest dissabte 2 d’abril al Teatre de Lloret ‘Mi imaginación y yo’.

Alex O’Dogherty & La Bizarrería presenten aquest dissabte 2 d’abril al Teatre de Lloret ‘Mi imaginación y yo’.

Per a l’endemà, el diumenge 3 d’abril, s’ha programat teatre infantil amb el musical ‘Peter Pan – la batalla final’


El polifacètic artista Alex O’Dogherty, conegut pels seus papers al cinema, com a monologuista a Paramount Comedy i a la TV (Camera Café, Doctor Mateo, Alatriste, El Factor Pilgrim, entre d’altres), s’ha unit a La Bizarrería per presentar les seves cançons en un xou únic i diferent. Serà el dissabte que ve 2 d’abril (21.00 h) al Teatre de Lloret.

L’eix central de l’espectacle és un piano màgic acabat de pescar i del qual en surten milers d’instruments, on el swing, el pop, el funky i el rock s’alien amb l’humor amb l’objectiu d’introduir el públic en el cap d’aquest artista polivalent i inclassificable. Un viatge per la seva imaginació per presentar la seva primera aventura musical en solitari.

Després d’un any de gira i la presentació de gales com l’entrega dels premis Forqué de cinema o els premis Max de teatre, Alex O’Doherty ha decidit autoproduir-se el seu primer disc en solitari sota la producció de Fernando Vacas (productor de Russian Red, Prim La La o La Negra) en què ha comptat amb col·laboracions de luxe com Kiko Veneno i que ha titulat Mi Imaginación y Yo.

Però el que fa encara més especial aquest espectacle és el que passa entre cançó i cançó: monòlegs, diàlegs delirants, poesia i una gran quantitat de sorpreses preparades per al públic, que, amb tota seguretat, tindrà una experiència molt diferent al que està acostumat.

En aquest espectacle, Alex O’Doherty et porta literalment a fer un passeig per la seva imaginació. Fins ara ha fet més de 70 actuacions per tot l’estat espanyol. Han actuat en els premis Max, en els premis de cinema de Valladolid, en el Circ Price i a la Plaza Mayor de Madrid davant de 15.000 persones.

 Teatre musical: Peter Pan – La batalla final

 El Teatre de Lloret presenta el diumenge 3 d’abril (17.30h) l’espectacle musical per a tots els públics titulat ‘Peter Pan – La batalla final’

 En Peter Pan ha crescut i s’ha oblidat de qui va ser quan era un nen, de volar, de riure, de jugar… Ara és un home de negocis famós, Peter Raning. El Capità Garfi vindrà fins a casa de l’àvia Wendy a segrestar la filla de Peter Pan, la Maggie. D’aquesta manera haurà de tornar al País dels Somnis per rescatar-la. Llavors, la Campaneta i els nens Perduts s’encarregaran de fer-li recordar el passat a Peter Pan, de posar-lo en forma per a la batalla final i així poder recuperar la seva filla Maggie de les mans del Capità Garfi i els Pirates.

T’atreveixes a volar al País dels Somnis amb la Campaneta, en Peter i els Nens Perduts? La batalla final està a punt de començar, només necessites un pensament alegre, una mica de pols de fades i, ja ho saps, girar a la dreta a la segona estrella!

Més informació a www.teatredelacostabravasud.cat.