Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Afluència multitudinària per veure Lloret Drone Festival

Afluència multitudinària per veure Lloret Drone Festival

Enguany ha fet el salt internacional i hi han participat tres empreses: Celestial del Regne Unit, Floke Drone Art de Catalunya i Umiles de Madrid
01-08-2022


Lloret de Mar va cloure ahir el Lloret Drone Festival amb l’espectacle de l’empresa madrilenya Umiles; el colofó final de tres dies d’espectacles amb una afluència multitudinària que va omplir la platja, la façana marítima i els establiments de restauració de primera línia de mar de persones que es varen acostar per gaudir d’aquests shows amb 100 drons sobrevolant la badia. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, ha remarcat que l’Ajuntament fa una valoració molt positiva de l’esdeveniment “tant en quantitat com en qualitat, el nivell del desenvolupament en conjunt del festival ha estat molt elevat i la voluntat es millorar any rere any i convertir-lo en un referent internacional”. De fet, respecte l’edició 2021, ja s’ha fet una innovació important passant a format de festival de tres dies convidant a empreses de diferents llocs com són Celestial del Regne Unit, que va actuar el primer dia i Umiles de Madrid, que va tancar ahir. El dissabte l’actuació va anar a càrrec de Flock Drone Art de Catalunya.

A banda de ser un festival apte per a tots els públics, de fet l’han pogut gaudir moltes famílies, grups d’amics i persones de totes les edats, es tracta d’un espectacle respectuós amb el medi ambient i d’alt component tecnològic, en línia amb els esdeveniments que actualment tenen més recorregut de futur. 

El festival, impulsat per l’Ajuntament de Lloret de Mar, compta novament amb l’empresa catalana Flock Drone Art, per a l’organització, coordinació i execució tècnica de tots els espectacles.