Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Acord entre l’Ajuntament de Lloret i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per reforçar el servei de neteja i desinfecció del centre sociosanitari de Lloret

Acord entre l’Ajuntament de Lloret i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per reforçar el servei de neteja i desinfecció del centre sociosanitari de Lloret

Aquest reforç es suma a l’estricte protocol que ja es duia a terme aquests dies


La Corporació de Salut va informar ahir que, després de realitzar el test de PCR als pacients del sociosanitari de Lloret amb símptomes lleus, o que havien estat en contacte estret amb pacients positius, el resultat ha estat de 22 pacients i 11 treballadors que han donat positiu per la COVID19.

A l’igual que es va fer en els casos anteriors des de la direcció del centre s’ha pres les mesures pertinents i s’estan seguint els protocols dictats pel Departament de Salut. S’han aïllat els pacients afectats a les seves habitacions en una mateixa planta i els treballadors han estat apartats de de les seves tasques i es troben en confinament domiciliari. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha explicat que “a dia d’avui tots els residents es troben amb símptomes lleus i amb seguiment mèdic constant”.

Fa deu dies, quan es varen detectar els primers casos, des de la Corporació es va activar un protocol extra de neteja i desinfecció. L’alcalde de Lloret explica que “Des de la Corporació pensen que els contagis són anteriors” i ha detallat que “el sociosanitari de Lloret, així com la Residencia Continental, són una prioritat absoluta per l’Ajuntament de Lloret i la Corporació i hem arribat a un acord per ampliar, encara més, el servei de neteja i desinfecció del centre sociosanitari”. Aquesta despeses anirà a càrrec del consistori.

Jaume Dulsat ha volgut agrair a tot el personal del Sociosanitari i de l’Asil Nicolau Font l’esforç titànic que estan en uns moments tan durs i complicats”.

arxivat sota: , ,