Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / A partir del 22 de juny s’activa les zones blaves B i C de Lloret de Mar

A partir del 22 de juny s’activa les zones blaves B i C de Lloret de Mar

A petició de veïns de la zona de Sa Boadella també s’ha iniciat un procés d’ordenació i regulació de l’estacionament a l’Avinguda Sa Boadella i una part del Carrer Marfull
14-06-2021


A partir del proper 22 de juny, coincidint amb l’inici de més afluència turística, l’Ajuntament de Lloret de Mar torna a activar les zones blaves B i C d’estacionament. La zona B, catalogada com zona turística, inclou el Carrer Josep Tarradellas, Carrer Francesc Macià, Carrer Mestres (Pavelló Municipal) i Can Saragossa i la zona C, zona de platja, el Passeig Ferran Agulló, Plaça Alfred Sisquella i Carrer Puerto Rico (Fenals) i Canyelles. En ambdós zones serà zona d’estacionament de pagament fins el 12 de setembre. Les zones B i C sumen prop de 600 places.

La principal novetat d'aquesta temporada es que, a petició de veïns de la zona de Sa Boadella, s’ha decidit crear una nova zona C a l’Avinguda de Sa Boadella i a un part del Carrer Marfull amb l’objectiu de poder ordenar i regular aquesta zona en temporada alta. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernàndez, explica que “cada any els veïnat de Sa Boadella té gran problemes degut a mals estacionaments quan arriba l’estiu i era necessari treballar aquesta ordenació. En principi entrarà  en funcionament el mateix dia 22 al igual que la resta de zones blaves, tot i que durant els primers dies es durà a terme una tasca informativa  als visitants d’aquesta platja”. El nombre de places serà d’unes 170. 

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, també ha remarcat que la zona blava s’activa a l’estiu a les zones turístiques i de platges per fomentar la rotació de vehicles i recorda que pels residents  que tributen Impost de Circulació de Vehicles  a Lloret de Mar s’estableix una bonificació del 50% a zona blava, a banda de les bonificacions a tots els aparcaments municipals.

Al darrer ple es va aprovar també la incorporació a l’ordenança de circulació de les zones verdes d’estacionament amb l’objectiu de prioritzar l’estacionament dels vehicles dels residents del municipi en determinats àmbits en detriment dels vehicles foranis. Tot vehicle amb el distintiu corresponent podrà fer ús gratuït de qualsevol de les zones que s’habilitin a aquest efecte a tot el municipi, independentment del barri de procedència. 

arxivat sota: ,