Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / 3r Cicle de Vermut Jazz a la terrassa del Teatre de Lloret

3r Cicle de Vermut Jazz a la terrassa del Teatre de Lloret

Els concerts de Vermut Jazz tornen cada diumenge al migdia del 13 de maig al 3 de juny
11-05-2018


Amb l’arribada del bon temps torna a Lloret el Vermut Jazz, a l’aire lliure, a la terrassa del bar del Teatre. La tercera edició d’aquest cicle de música se celebrarà del 13 de maig al 3 de juny. Un any més aquesta programació s’encarrega des del Teatre de Lloret al músic i guitarrista Josep Soto, que ha dissenyat quatre concerts d’estils diferents dins de la sonoritat del jazz.

L’obertura del cicle de veu, piano i guitarra anirà a càrrec de Litus i Jordi Belza. Litus, que ja va actuar al Vermut Jazz de Lloret de l’edició passada, és un músic de Terrassa actualment establert a Madrid i líder de la banda en directe del programa Late Motiv d'Andreu Buenafuente. Acompanyat de Jordi Belza, inaugurarà el proper diumenge 13 de maig la tercera edició del Vermut Jazz a la terrassa del Teatre de Lloret. Jordi Belza és un habitual del circuit de sales de directes a Barcelona. Amb una llarga trajectòria musical, Belza forma part de diferents bandes i actua juntament amb Litus, Joan Tena, Albert Fibla…, entre d’altres.

El següent concert programat serà el diumenge 20 de maig, quan s’ha previst l’actuació d’Aire Quartet, una formació integrada per quatre excel·lents músics de l'escena jazzística barcelonina en la qual es barregen diverses tendències i influències. En aquesta ocasió ens presenten temes del seu nou treball discogràfic.

El diumenge 27 de maig serà el torn de Cuacci&Mercadante, un duet de luxe integrat per dos grans músics argentins enamorats del tango, la música, la vida, les experiències, la bellesa i l'art. Els dos músics que integren la formació tenen una llarga trajectòria internacional i un ampli recorregut de concerts, master class, enregistraments, composicions i múltiples col·laboracions amb diversos músics i formacions d'arreu del món. En aquesta ocasió presentaran al Vermut Jazz de Lloret el seu darrer treball discogràfic. Una gran oportunitat per gaudir del millor tango de concert.

El cicle es tancarà el diumenge 3 de juny amb Lucas Martínez Trio. Lucas Martínez és un jove saxofonista que destaca per la seva energia, joventut i la seva capacitat d’improvisació en el jazz. Format primer al costat dels seus pares,  la Isa i en César (amb qui actuarà a Lloret), i més tard a l'ESMUC de Barcelona, actualment realitza concerts a les principals sales de jazz d’arreu del món i col·labora amb diverses big bands i grups de referència del gènere jazzístic. Malgrat la seva joventut, ja se’l considera un referent del saxo i ofereix concerts tant a casa nostra com arreu d'Europa i els EUA.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Lloret, Albert Robert, ha dit que el Vermut Jazz té com a objectiu donar vida a la part exterior del Teatre coincidint amb l’arribada del bon temps, així com també posar en valor la música i el jazz en particular. La programació del Vermut Jazz d’aquesta temporada consta de quatre concerts gratuïts que es faran del 13 de maig al 3 de juny a les 12.00 h a la terrassa del bar del Teatre. En aquest espai s’instal·la l’escenari i les taules on el públic pot gaudir de la música jazz mentre pren un vermut. El cicle compta amb el suport de l’empresa Olives La Tórtola de Blanes i el Bar Cafè Teatre Lloret.

Més informació a www.teatredelloret.cat