Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / 37a Trobada General d’Animadors de Cant per a la Litúrgia de Montserrat

37a Trobada General d’Animadors de Cant per a la Litúrgia de Montserrat

Enguany se celebrarà a Lloret de Mar els dies 20 i 21 d’octubre
18-10-2018


Aquest cap de setmana Lloret de Mar acull la 37a Trobada General d’Animadors de Cant per a la Litúrgia de Montserrat. Dissabte i diumenge, hi haurà una agenda molt completa i plena d’activitats que farà que tothom que s’hi acosti, vulgui repetir.

Des de l’any 1970, cada estiu, l’Abadia de Montserrat ofereix tres cursos d’una setmana de durada i les anomena Trobada d’Animadors de Cant de la Litúrgia. Són un espai per a conèixer repertori litúrgic i treballar la direcció musical, que posteriorment pot ser aplicat a les celebracions de cada parròquia i afavorir al poble la participació litúrgica. A finals d’octubre sempre se celebra una trobada general i aquest any el poble escollit ha estat Lloret de Mar.

Entre d’altres persones, professors i músics acompanyarà la trobada el bisbe de Girona Mons. Francesc Pardo, un monjo de Montserrat, el germà Andreu Martínez i una monja del monestir de Sant Benet de Montserrat, la germana Natàlia Aldana.

A continuació us detallem el programa:

Dissabte 20 d’octubre de 2018

20:00 CANT conjunt del VIROLAI i SOTA LA VOSTRA PROTECCIÓ per totes les corals davant la majòlica de la VERGE DE MONTSERRAT situada a la façana de la CAPELLA DEL SANTÍSSIM, inaugurada el 23/07/2016 pel  seu centenari.

Diumenge 21 d'octubre de 2018

12:00 MISSA SOLEMNE oficiada pel bisbe Francesc.

12:45 Petit CONCERT DE TROBADES.

arxivat sota: Música, Ciutadania, Cultura i Art