Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / 30.413 persones han passat pels equipaments culturals de Lloret de Mar

30.413 persones han passat pels equipaments culturals de Lloret de Mar

Durant tot l’any 2020 hi varen passar 37.521 persones
18-08-2021


Un total de 30.413 persones, des de l’1 de gener i fins el 31 juliol d’aquest any, han passat pels equipaments culturals de Lloret de Mar. durant tot l’any 2020 el total anual va ser 37.521 persones i en aquest sentit el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, destaca que “en aquests set mesos arribarem gairebé a les xifres de l’any passat i per tant podem dir que poc a poc estem recuperant les xifres d’abans de la pandèmia”.  L’any 2019 els equipaments culturals varen tancar amb 153.913 persones de les quals 118.228 varen ser als Jardins de Santa Clotilde inclosos dins de la Ruta Europea de Jardins Històrics del Consell d’Europa.

El regidor de Patrimoni cultural també ha recordat que “tant el 2020 com aquest 2021 hem fet una aposta ferma per la cultura segura i juntament amb altres departaments de l’Ajuntament hem creat una programació molt potent amb visites guiades, teatralitzades, espectacles de diferents arts escèniques, que ajuda a posar en valor aquests atractius culturals que tenim”. Un exemple és el festival Som de Mar que torna aquest mes d’agost als Jardins de Santa Clotilde. 

Els diferents equipaments patrimonials de Lloret que integren el MOLL tenen com a finalitat fer accessible el passat històric de Lloret a ciutadans de la vila i visitants. Es tracta d’un museu descentralitzat, amb diverses seus en diferents punts del municipi, com ara els Jardins de Santa Clotilde, però també els jaciments ibèrics, el Museu del Mar, la Casa Museu de Can Font, el Museu de Can Saragossa, el Cementiri Modernista, Es Tint o el Castell de Sant Joan, entre d’altres equipaments. Des de l’any 2008 han passat 1.438.090 persones pels diferents equipaments i el total d’ingressos ascendeix a 7.475.580 €.

Pel que fa el carnet MOLL que permet la entrada gratuïta al jaciment de Turó Rodó, Jaciment de Puig de Castellet, Museu del Mar, Can Saragossa, Jardins de Santa Clotilde, Castell de Sant Joan, Es Tint i Cementiri Modernista ja s’han lliurat 3.865 entre presencials i digitals.