Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / “Lorca in love”, de Quantus Teatre, arriba aquest dissabte amb totes les entrades exhaurides

“Lorca in love”, de Quantus Teatre, arriba aquest dissabte amb totes les entrades exhaurides

L’espectacle forma part del Cicle Lorca que aquesta temporada dedica el Teatre de Lloret.


Amb totes les entrades exhaurides, Quantus Teatre ofereix aquest dissabte el seu “Lorca in love”, un espectacle que aposta pels textos més desconeguts de Federico García Lorca: les seves comèdies. En concret, per dues obres: “Amor de Don Perlimplín i Belisa en su jardín” i “El retablillo de Don Cristóbal”. En aquests textos, Lorca parla d’amors, desamors i d’infidelitats. Amb humor blanc i negre, presenta uns personatges que juguen al guinyol.

La representació coincideix amb l’any del desè aniversari de Quantus Teatre. El seu director, Joan Romà Ortiz, explica que “vaig estar repassant i llegint moltes obres de Lorca i em vaig decidir per aquestes dues, que són més desconegudes, però que podrien funcionar per a la nostra filosofia”.

Amb les dues peces escollides, els actors, que han estat assajant al llarg d’un any, tocaran diferents registres, com l’humor i la tragèdia. Joan Romà Ortiz assenyala aquesta varietat i destaca que “t’adones perquè Lorca està considerat un geni a escala mundial, és increïble com expressa sentiments i és tan bo com Shakespeare en l’aspecte teatral”.

Quantus Teatre ho condensa tot plegat en un espectacle que forma part del Lloret Espai Off. Un dels principals atractius és que es representa a l’aire lliure, al Jardí de la Pau, al costat de la masia de Can Saragossa.

“Lorca in Love”, aquest dissabte 7 d’abril, a partir de les 21h amb totes les entrades exhaurides.