Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / “Gastromomia & Mercat” omple d’estrelles Michelin el Mercat Municipal de Lloret

“Gastromomia & Mercat” omple d’estrelles Michelin el Mercat Municipal de Lloret

L’Ajuntament de Lloret de Mar, organitza una proposta amb l’objectiu de posar en valor el talent local en l’àmbit gastronòmic, dinamitzar el Mercat Municipal, i donar a conèixer la remodelació integral del mateix
08-02-2023


 

L’Ajuntament de Lloret de Mar continua posant en valor el talent local, apostant per dignificar i professionalitzat el sector turístic. La iniciativa té el títol de “Gastronomia & Mercat” i, en paraules de la regidora de  Comerç, Lara Torres, té un doble objectiu: “per una banda posar en valor els joves xefs i professionals en l’àmbit de la restauració de Lloret que s’estan fent un nom a la gastronomia internacional, dinamitzar el Mercat Municipal, i donar conèixer la remodelació d’aquest, que se’ns dubte farà que sigui un pol de dinamització de Lloret”.

Fran Agudo, premi millor cuiner 2022 pel “Gastronomic Forum Barcelona”, dona el tret de sortida al programa el proper dissabte 11 de febrer, a les 11.30h amb un showcooking a l’espai polivalent del Mercat Municipal. El 4 de març, Melcior Montero, Cap de Sala del Celler de Can Roca, realitzarà un tast de vins de Lloret. El dia 11 de març tindrà lloc un taller de daiquiris i tapes a càrrec dels, també lloretencs, Joan Pau Romaní i el bartender Juan López Escalona, de la mà d’Amargura Cultura. I tanca aquesta programació de luxe la xef Zineb Hattab, inclosa a la prestigiosa llista “50 Next 2022 Awards”, amb un darrer showcooking el dia 8 d’abril.

Actualment s’està acabant de redactar el projecte executiu de remodelació del nou Mercat Municipal de Lloret, que amb un pressupost de 2,5M € pretén esdevenir un nou atractiu comercial i turístic per la població. Aquest projecte, finançat a través del fons europeus Next Generation, serà un referent en termes de sostenibilitat i digitalització, i es preveu que les obres s’iniciïn al llarg d’aquest any.