Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / ‘Wasted’ dels Íntims Produccions, a la discoteca St. Trop dins de la programació de l’Espai Off del Teatre de Lloret

‘Wasted’ dels Íntims Produccions, a la discoteca St. Trop dins de la programació de l’Espai Off del Teatre de Lloret

Lloret és l’única població de la gira de ‘Wasted’ que els ha programat dins d’una discoteca
17-02-2016


Després d’estrenar a FiraTàrrega 2015 i esgotar les entrades en l’inici de gira a Olot, la companyia lleidatana de teatre Íntims Produccions presenta Wasted a la discoteca St. Trop de Lloret de Mar (divendres 19 de febrer a les 21 h). La proposta parteix del text original de Kate Tempest, una jove rapera, poeta i dramaturga britànica, i ha estat dirigida per l’actor, director i guionista Iván Morales.

 Wasted ens explica com transcorre la nit de tres amics que es retroben el dia que fa deu anys de la mort d’en Toni, el quart amic. En aquest marc, l’Edu, la Carlota i en Dani, sense saber cap a on encaminar-se ni què fer per canviar, s’enfronten amb les misèries de les seves vides. Els temes que tracta l’obra, de forma directa, la fan una peça atractiva per a moltes generacions. El públic està immers en l’espai escènic i la música acompanya l’experiència, tot buscant noves maneres d’establir un vincle amb l’espectador.
Íntims Produccions són els primers a representar Wasted fora del Regne Unit i van estrenar a FiraTàrrega 2015, on va esdevenir una de les sensacions d’aquesta darrera edició. Ara continuen la seva gira, que els ha portat a Olot, Lloret, Montcada i Reixac, Sant Cugat... Lloret és l’única població que els ha programat en una discoteca. Després de l’obra, que compta amb el patrocini de Cerveses Moritz, es preveu una postfunció amb Miss Maiko i Dj Tillo, dos músics internacionals amb residència a Lloret de Mar que oferiran una oda a l’artista Kate Tempest.

 La crítica ha dit:

 La generositat dels intèrprets, l’entrega i el valor tornen a ser aquí la base. Morales és un director d’actors de provat valor, i aquí ho esprem amb escreix.

Manuel Pérez Muñoz, Recomana.cat

 Éste (Iván Morales) ha sacado su mejor artillería, los fans reconocerán “el toque made in Morales” del montaje: disposición del espacio, iluminación, espacio sonoro... Todo medido, todo preparado para que el público vaya maravillándose y el montaje sea de aquellos que poco a poco te va entrando dentro para el final explotar.

Elisa Díez. Butaques i Somnis

 Preciós muntatge que connecta amb l’espectador per la vena.

Jordi Bordes. El Punt/Avui

 En qualsevol sala que els aculli, aquest trio de perdedors podran continuar perdent el temps... malbaratant la vida... i commovent-nos profundament. Tant de bo sigui així!

Iolanda G. Madariaga. Recomana.Cat

 Surts de la funció amb l’”uf” a la boca, amb el cap desbordat de pensaments, el cor amb sentiments contradictoris i el cos pesant després d’una càrrega fantàstica i necessària.

Núria Cañamares. Recomana.cat