Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / 1a edició del Business Tourism Market a Lloret de Mar, el pròxim 18 d’octubre

1a edició del Business Tourism Market a Lloret de Mar, el pròxim 18 d’octubre

El fòrum Business Tourism Market (BTM) és un espai de debat sobre la indústria del turisme que se celebrarà el 18 d’octubre a Lloret de Mar
19-09-2018


Organitzat per la Fundació Climent Guitart i l’Agència EFE, neix la primera edició del Business Tourism Market (BTM), un espai de debat i d’intercanvi de coneixements sobre la indústria del turisme. L’esdeveniment se celebrarà el pròxim 18 d’octubre a Lloret de Mar, a la sala Palas Atenea de l’Hotel Guitart Central Park.
Sota l’eslògan És hora de canviar! els organitzadors han presentat el programa que compta amb diverses taules rodones, debats i ponències. Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació Climent Guitart, ha explicat que “fer el BTM ha estat tot un repte impulsat també per posar en valor el coneixement i l’experiència del sector turístic que tenim a les comarques gironines”.
El BTM compta amb el suport de la Fundació Bancària “la Caixa”, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava, que també han estat presents durant la presentació representats per Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar i vicepresident del Patronat, i Blai Morera, director del Centre d’Empreses Girona Sud de CaixaBank.

Programa: turisme i innovació

L’esdeveniment concentrarà totes les ponències en una sola jornada que començarà a tres quarts de nou del matí que estarà conduïda pel periodista Josep Puigbó. La primera ponència serà un cara a cara anomenat Construcció i manteniment d’una marca: dues cares. Que difícil és crear-la i com de fàcil la podem perdre! Que anirà a càrrec de Cristina Vicedo, directora general de FutureBrand Madrid i Xavier Oliver, professor de IESE Business School i ex conseller delegat de l’agència Tiempo BBDO.
Continuarà amb la ponència La tecnologia al servei de l’usuari o a l’inrevés. Pot la tecnologia suplantar el servei a la industria turística en un futur? a càrrec de Gemma Suñer, directora de màrqueting online del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Tot seguit, hi haurà una ponència anomenada No Limits! On estan els límits? Potser ens els posem nosaltres? amb el ponent a confirmar.
Ja al migdia, a les 12.30 del matí, hi haurà una taula rodona anomenada Cap a on va el turisme de sol i platja? Que comptarà amb els ponents David Rico, director del departament de Turisme de CaixaBank i Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar, entre d’altres; i que estarà moderat per Domènec Biosca, expert en el sector turístic.
Seguidament hi haurà la ponència del coach Mago More, anomenada Posa màgia a la teva empresa: aconseguir el que el client intern i extern volen. La jornada conclourà amb una cloenda d’Enric Dotras, director de la Fundació Climent Guitart, que farà les conclusions de la jornada. Posteriorment se celebrarà un dinar de networking.

Inscripcions online

Ja és possible inscriure’s a la primera edició del Business Tourism Market a partir de la seva pàgina web www.btm-fcg.com, on també s’hi pot trobar tota la informació detallada i actualitzada del fòrum.
La organització ha explicat durant la presentació que per tal de donar accessibilitat a tothom, els estudiants tindran una tarifa reduïda fins al 50% del total del preu, que és de 80€.

Fundació Climent Guitart

La Fundació Climent Guitart esdevé la branca de responsabilitat social corporativa de Guitart Hotels, grup que compta amb més de 60 anys d’història. Fundada per la família Guitart Cabañas, la fundació té per objecte el foment i el desenvolupament del turisme en tots els seus àmbits i contribuir al benestar general de les persones a partir de la col·laboració i la cooperació amb el desenvolupament de sectors de la població que, per motius econòmics, geopolítics o socials, són especialment vulnerables.
Les seves pròximes activitats, a part del Business Tourism Market, són la celebració de la quarta edició dels Premis Climent Guitart i el XI Sopar de Dones Solidàries, a favor de l’AECC – Catalunya Contra el Càncer. Avui també s’ha confirmat que al mes de desembre també celebrarà un concert solidari amb Gospelians de Girona.

arxivat sota: Actualitat, Turisme