Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / 1.217 persones s’han inscrit en el Servei d’Ocupació Municipal de Lloret durant el 2016

1.217 persones s’han inscrit en el Servei d’Ocupació Municipal de Lloret durant el 2016

El 2016 s’hi han inserit un total de 235 persones, un 10,3% més que el 2015


El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) de Lloret de Mar el 2016 va gestionar un total de 434 ofertes de treball. Aquestes ofertes són principalment vinculades al sector serveis com cambrer/a, recepcionista, cuina, comerç i administració, entre d’altres. Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat que “durant el 2016 es van rebre 5.082 visites presencials al SOM i  s’hi van inscriure 1.217 persones. I ha afegit que “cal destacar que s’han inserit laboralment 235 persones, un 10,3% més que el 2015”.

El SOM disposa actualment d’una borsa de més de 300 empreses, una xifra que s’ha anat incrementant any rere any i que demostra que és un servei de referència. Jordi Orobitg ha explicat que “en dues de cada tres ofertes de treball gestionades, el SOM triga menys de 24 hores a enviar les candidatures sol·licitades a les empreses”.

En relació amb la via de consulta del SOM, les noves tecnologies es posicionen clarament com una eina de consulta predominant. L’apartat del SOM dins del web de l’Ajuntament ha rebut 661.702 visites, fet que suposa un 46,7% del total de visites rebudes al web municipal.

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) de Lloret és un servei gratuït d’intermediació entre persones que busquen feina i empreses que necessiten personal que depèn de la Secció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

Entre d’altres coses, ofereix borsa de treball; informació i assessorament per a la recerca activa de feina; desenvolupament de tècniques i habilitats personals vinculades al món laboral; orientació formativolaboral; formació contínua i ocupacional; i és un punt d’autoservei del SOC.

Durant l’any 2016, s’han realitzat prop de 30 cursos, jornades i seminaris dirigits a empreses, emprenedors, treballadors i persones a l’atur, que representen més de 1.400 hores de formació. En total, s’ha format a quasi 450 persones al llarg de l’any.

arxivat sota: ,