Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / 1.000 participants competeixen al Campionat d’Espanya de Natació Artística

1.000 participants competeixen al Campionat d’Espanya de Natació Artística

Hi participen un total de 44 clubs de l’Estat espanyol i de Catalunya: el Calella, Granollers, Manresa, Franqueses, el Kallipolis, el Sabadell, el Mataró i el Tarraco
18-03-2022


La Piscina de Lloret de Mar acull a partir d’avui el Campionat d’Espanya de Natació Artística en la categoria aleví i infantil, una competició que compta amb 44 equips d’arreu de l’Estat espanyol i amb la presència destacada de clubs catalans de primer nivell com són el Granollers, el Kallipolis, el Sabadell, el Mataró, el Calella, el Manresa i el Tarraco. En total, més de 1.000 participants entre entrenadors, delegats i participants.

Aquesta és la segona vegada que aquesta competició es celebra a Lloret de Mar. La primera va ser el 2021 i, com explica la regidora d’Esports, Ana Garcia Castany, “la valoració organitzativa va ser tan positiva que ens han tornat a escollir com a seu”.

L’alcalde de Lloret explica que “ens trobem en un moment àlgid del turisme esportiu tant pel que fa a competicions com a estades d’entrenament, i això és molt positiu per a la dinamització econòmica en aquestes dates de temporada baixa”. En aquest cas, les pernoctacions seran principalment als hotels Samba i Guitart Central Park.

A més, dissabte s’organitza el Campionat de Catalunya d’Atletisme Adaptat amb més de 250 esportistes de diferents edats amb l’organització de la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral. Tornarà a tenir un format inclusiu, amb la presència de 50 atletes amb discapacitats físiques o deficiències visuals i uns 125 atletes sense aquestes mancances. A tots ells, s’hi sumaran un centenar de nens i nenes del Consell Esportiu de la Selva, que faran proves de promoció.

arxivat sota: ,