Ves al contingut. | Salta a la navegació

Promoció Econòmica

Sou a: Inici / Seccions / Promoció Econòmica / Programes SOC Servei Ocupació Catalunya / Programes de suport al desenvolupament local

Programes de suport al desenvolupament local

Els Programes de suport al desenvolupament local tenen per objectiu permetre a les entitats locals, en cooperació amb els actors rellevants del territori, diagnosticar, planificar, programar, coordinar, comunicar, integrar i executar totes les mesures que es vulguin posar en marxa en el marc d'un desenvolupament socioeconòmic el més integrat, equilibrat, equitatiu i sostenible possible i el disseny d'accions específiques tant per intervenir sobre les persones en situació d'atur, com sobre el teixit productiu local, especialment el pertanyent a sectors estratègics pel territori, mitjançant accions d'identificació de potencialitats i l'acompanyament i suport a les empreses de cada territori. En aquest context, l'Ajuntament de Lloret de Mar, a través de la Secció de Promoció Econòmica, s'ha acollit a dos programes de suport al desenvolupament local promoguts i subvencionats pel SOC. 

Logo AJ Promocio Economica alta qualitat

1-Planificació Estratègica

En el marc d'aquest programa es dona suport per a la realització de projectes de diagnosi i planificació estratègica que tenen per objectiu la generació d'activitat econòmica i la creació i/o manteniment d'ocupació mitjançant la dinamització i diversificació econòmica territorial. A finals de l'any 2018 es donarà a conèixer el Pla Estratègic resultat d'aquest programa.

Logo SOC 2015

Gencat

sepe

2-Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local

En aquest cas, i amb l'objectiu d'afavorir la creació, la diversificació de l'activitat econòmica i la generació de llocs de treball, l'Ajuntament de Lloret de Mar ha obtingut l'atorgament d'una Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL). La seva funció és dinamitzar, promoure i executar, en col·laboració amb altres actors del territori (agents socials, econòmics, empresarials i altres), les polítiques i els programes que afavoreixin la promoció econòmica en el territori d'actuació, cercant un desenvolupament socioeconòmic generador d'ocupació el més integrat, equilibrat, equitatiu i sostenible possible. El Pla de treball anual de l'AODL es concreta en els projectes continguts en el Pla d'acció de desenvolupament econòmic local definit. La durada del programa és d'un màxim de 4 anualitats.

Logo SOC 2015

Gencat

sepe