Ves al contingut. | Salta a la navegació

Pressupostos participats

Pressupostos participats


Lloret de Mar inicia el procés participatiu dels Pressupostos Participats per debatre i votar conjuntament sobre la destinació d’una part del pressupost municipal a l’espai públic del terme municipal.

Es parteix de la idea que l’espai públic és un context en què es desenvolupa i s’articula la ciutadania, i és per això que es vol impulsar aquest projecte per tal d’afavorir unes dinàmiques d’implicació i d’ús respecte a l’entorn més proper de cadascú, que afavoreixin la inclusió i la cohesió social. 

El projecte dels Pressupostos Participats i el Consell de caire territorial que es creï com a òrgan de participació ciutadana necessari per a la seva articulació, ens permetran realitzar polítiques sobre l’espai públic, la convivència i el civisme, alhora que tenir un espai per poder dialogar amb l'administració en relació a aquestes qüestions.

L’any passat, 2016, i com a prova pilot, es va impulsar el projecte dels Pressupostos Participats per iniciar aquest espai de debat i entesa, així com de font creadora i aglutinadora de noves realitats. Aquest 2017 continuem per a fer més gran el projecte i seguir incrementant el coneixement col·lectiu, la utilització i la plasmació del treball i del discurs que es generi amb els veïns i veïnes de Lloret de Mar.

El parc infantil de la Plaça Esteve Fàbregas de Lloret s’amplia amb un espai inclusiu

És una de les propostes dels Pressupostos Participats 2016 i ha tingut una inversió total de 50.103,41 €


Lloret de Mar du a terme obres de revitalització del carrer del Carme, al nucli antic
, 02-08-2017

Amb un pressupost de prop de 56.000 €, va ser el projecte finalista als Pressupostos Participats 2016


Obertes les votacions per als Pressupostos Participats de Lloret

Fins al 15 de juny es podrà votar presencialment i en línia