Ves al contingut. | Salta a la navegació

Participació Ciutadana

Participació Ciutadana


L'Ajuntament de Lloret de Mar, com a expressió del govern democràtic més proper al ciutadà, té l'aspiració d'impulsar la participació dels lloretencs i les lloretenques en la vida quotidiana col·lectiva per aconseguir més identificació amb la nostra vila i amb la democràcia.

D'aquí, la creació de la Secció de Participació Ciutadana, amb l'objectiu principal d'estimular la participació i l'associacionisme, tot generant actuacions municipals que contribueixin a promoure el civisme i la cohesió social. Molts són els àmbits que s'enriqueixen gràcies a les activitats que s'organitzen al voltant de la participació i és així com la cultura, l'esport, l'espai més proper del barri, el civisme, la solidaritat o la protecció del medi ambient, per posar alguns exemples, tenen un espai important a Lloret de Mar.

Aquesta web de Participació Ciutadana pretén ser un espai obert per vehicular la informació, la difusió, la interacció i el foment de tot allò referent a la ciutadania i a les associacions, i que com a instrument ens ha de portar a aconseguir una plena integració cap a una societat més participativa, que ajudi a construir marcs més col·laboratius i sostenibles vers actituds més implicades en el benefici comú, més aprofundiment democràtic i la consecució de nous reptes.

Lloret de Mar du a terme obres de revitalització del carrer del Carme, al nucli antic
, 02-08-2017

Amb un pressupost de prop de 56.000 €, va ser el projecte finalista als Pressupostos Participats 2016


Lloret de Mar ofereix Wi–Fi gratuït a la platja
, 19-07-2017

La setmana passada en un sol dia es van registrar 3.355 connexions


1.047 persones han votat als Pressupostos Participats de Lloret, un increment del 62’5% respecte l’any passat
, 16-06-2017

L’any passat varen participar 644, el que significa 403 vots més Un 67% de la participació ha estat amb dispositiu mòbil


Obertes les votacions per als Pressupostos Participats de Lloret

Fins al 15 de juny es podrà votar presencialment i en línia