Ves al contingut. | Salta a la navegació

Dones

Dones


Hola a totes!

Des de l'Ajuntament de Lloret de Mar hem assumit el compromís d'impulsar la transversalitat de les polítiques de dones en tots els àmbits del govern, amb l'objectiu que això repercuteixi sobre tots els espais de la nostra societat i, en últim terme, de la vida quotidiana de cada una de nosaltres. Per donar compliment a aquest compromís, durant el mes de gener del 2008 vam aprovar el Pla Local de Dones, eina de treball que ens ha de facilitar l'acompliment de les nostres fites.

Aquesta web de la Dona neix amb la voluntat de ser un mirall cap al nostre municipi de la feina feta en el desenvolupament del Pla Local de Dones, alhora que vol ser un canal de participació obert a tothom, perquè és amb aquesta participació que aconseguirem una veritable transformació de la societat cap a un model més just en què les dones i els homes de Lloret avancem cap a la igualtat d'oportunitats. Per aquest motiu, us encoratgem a fer-nos arribar les vostres opinions, suggeriments i les vostres propostes, perquè incloure les experiències i el saber fer de les dones és imprescindible per avançar.

En aquest web també hi trobareu tota la informació que necessiteu sobre l'assessorament jurídic i psicològic gratuït adreçat a dones, les associacions de dones del municipi i les propostes per a la celebració del Dia Internacional de la Dona, entre d'altres activitats. Espero que us pugui ser de la major utilitat possible.

Lloret de Mar se suma, amb diferents actes, al Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones
, , 22-11-2017

L’Ajuntament també manté durant tot l’any el projecte “Tallers de prevenció de Violència” a diferents cursos de primària i ESO


Lloret de Mar presenta una campanya de sensibilització contra la violència masclista

S’han dissenyat uns sotagots que es repartiran als hotels, bars i restaurants adherits


Lloret de Mar es suma, amb diferents actes, al Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Avui s’inicia una lectura col·lectiva d’un fragment del llibre d’Isabel Clara Simó ‘T’imagines sense ell?’, que es pot seguir a Instagram i a Facebook