Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Amics de l'arxiu

El Grup d'Amics de l'Arxiu és un col·lectiu de persones de Lloret que amb la seva presència ajuden a identificar i descriure les imatges antigues dels diferents fons de l'Arxiu i al mateix temps gaudeixen dels records que en tenen i que sorgeixen amb els seus animats comentaris. 

Es va formar l'any 2008 amb una trobada setmanal que encara perdura i que és cada divendres d'11 a 12 del matí a la seu de l'Arxiu Municipal, al carrer Josep Lluhí, 24. Amb una sala de projeccions nova i ben condicionada els Amics de l'Arxiu visualitzen a gran format les imatges digitalitzades per tal de poder identificar els personatges i els emplaçaments que hi surten. Tota aquesta informació és recollida per la treballadora de l'Arxiu Mercè Torrellas, informació que posteriorment afegeix a la corresponent fitxa descriptiva que es fa de cada imatge.
Fins al moment, s'han visionat més de 5000 imatges, la qual cosa és molt important pel gruix d'informació rebuda: noms de persones que fins ara eren desconegudes, noms de cases, masos, camins i indrets diversos que estaven perduts en l'oblit. 


Volem agrair a tots els components del Grup Amics de l'Arxiu el seu suport i  la seva col·laboració.

Moltes gràcies a tots.

 
Per finalitzar, com que aquest és un grup obert a tothom, volem convidar a les persones interessades a afegir-se a nosaltres cada divendres. Gaudirem tots plegats d'una bona estona i de ben segur ens ajudareu a identificar imatges fins el moment desconegudes per a nosaltres.