Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar manté les mesures de prevenció a les zones de vianants

L’Ajuntament de Lloret de Mar manté les mesures de prevenció a les zones de vianants

Fins el proper 28 d'agostEn la reunió mantinguda ahir al matí entre l’alcalde, representants del govern municipal i els cossos deseguretat s’ha acordat mantenir les mesures de prevenció adoptades després dels greus atemptats que varen tenir lloc el dijous passat.
Les mesures preventives que s’han implementat són:

  1. Que els pilons automàtics de l'illa de vianants no baixaran en l’horari de tarda (15-17h). Només es deixarà passar vehicles autoritzats per l'agent de la central de comandament que estiguin degudament identificats.
  2. Que el piló automàtic de Sa Caleta només es baixarà després de les 11h per requeriment de veïns de les cases de la zona, pel càtering de l'hotel Rosamar Màxim i pel centre de busseig autoritzat a portar les bombones, amb la instrucció de comunicar quan surten.
  3. Que el piló automàtic de la Plaça de la Torre no baixarà després de les 12h. excepte per a veïns identificats, vehicles de turistes i repartidors que han de parar a l’exterior del passeig.
  4. Que es col·locaran New Jerseys de formigó bloquejant l'accés del C/Sant Pere des del C/carrer Verge de Loreto i des del C/Oliva. Per als vehicles que vulguin entrar a l'illa de vianants en l'horari autoritzat ho hauran de fer des del carrer Torrentó. 
  5. Que es col·locaran New Jerseys en l'accés al passeig Manel Bernat, al passeig de terra de Jacint Verdaguer, a la Plaça de la Vila, a les voreres de l'av. Just Marlès i a la platja de Fenals per l'av. Amèrica.
  6. Que de les 22:00h. a les 6:00h. de la matinada següent es tallarà la circulació d'accés a l'av. Just Marlès des de la av. Vila de Blanes -es mantindrà la circulació sentit mar-muntanya- i la circulació d'accés al Pg. Camprodon i Arrieta des del Pg. de Sa Caleta -es mantindrà el sentit riera-caleta-. Es permetrà accés als vehicles de dues rodes.

Per altra banda, avui dia de mercat setmanal també s’han instal·lat New Jerseys de protecció i s’ha reforçant la presència policial.
El manteniment de les mesures es revisarà el proper dilluns dia 28 per si calgués prorrogar-les.

arxivat sota: , ,